Camping Grensheuvel

Waan je in het buitenland

Camping Grensheuvel Natuurlijk Limburg is een rustige camping gelegen in de heuvels van Noorbeek, in het Zuid-Limburgse Mergelland. Doordat de Mergelstreek haar oude kenmerkende landschapswaarden behouden heeft, is ook het habitat voor veel soorten juist intact gebleven. Dit maakt het zuiden van Zuid-Limburg tot een uniek gebied. Niet voor niks werd Noorbeek in 2018 uitgeroepen als eerste icoonlandschap van Nederland! Naast de prachtige natuur bieden de heuvels uiteraard ook een mooie uitdaging voor de sportieve fietsers en motorrijders. Niet voor niks komen vele georganiseerde tochten door het prachtige Noorbeek.

# Camping Grensheuvel Natuurlijk Limburg is het gehele jaar geopend

# Camping Grensheuvel werkt met onbemande receptie

 "Per 1 september 2016 hebben we deze camping overgenomen, die voorheen een begrip was voor de Mergelstreek en Zuid-Limburg. Naast camping Grensheuvel zijn wij ook eigenaar van Camping Natuurlijk Limburg in Remersdaal (België). Om dit als familie werkbaar te houden werken we met een structureel onbemande receptie. Indien u niet gereserveerd heeft, kunt u zich aanmelden aan een zuil. Middels kentekenregistratie is vervolgens de toegang tot de camping geregeld en kunt u heerlijk ontspannen gaan genieten van uw verblijf. Wij als eigenaren zijn vooral aanwezig op de achtergrond en zijn dagelijks ter plaatse om eventuele problemen te verhelpen. Hoewel dit wellicht een nog vreemde werkwijze is, is het hierdoor wel mogelijk zelfstandig aan te komen. Tevens maakt dit voor ons als beheerders de locatie flexibel beheersbaar vaak vanaf afstand.

# Het is een camping voor mensen die van rust en natuur weten te genieten. 

Met zijn prachtige natuur en glooiende landschap is deze camping de ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers die van uitdaging houden, mountainbikers en motorrijders. Die prachtige natuur is voor ons belangrijk. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit houden we rekening met onze omgeving zodat de prachtige natuur ook voor de generaties na ons behouden blijft.

Wees welkom bij ons en laat u verrassen door de authentieke Limburgse natuur. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf op de camping zo aangenaam mogelijk te maken. Voor ons is het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons op de camping.