Faciliteiten

De camping heeft heel wat te bieden

Ondanks het feit dat we een vrij kleine camping zijn, zijn er toch behoorlijk wat faciliteiten die uw verblijf veraangenamen. Klik op de kopjes onder de foto's om te zien wat de camping te bieden heeft!

Faciliteiten


De camping heeft 1 centraal gelegen sanitair gebouw. In dit gebouw vindt u:

  • voldoende toiletten met papier
  • ruime douches met thermostaatkranen
  • wasbakken
  • buiten een aantal afwasplaatsen met vrij te gebruiken warm water

Het sanitair is het gehele jaar open en in de wintermaanden verwarmd. Comfort het hele jaar door


In 2018 is er direct onder de brasserie een leuke speeltuin geplaatst waar de kleinsten zich goed kunnen amuseren. Een klimhuis, vogelnestschommel en een wip zorgen voor de nodige uurtjes vermaak terwijl (groot)ouders lekker genieten op het terras.


  • Alle kampeerplekken zijn voorzien van 6 ampere stroom ( 1320 watt) aan te sluiten via Eurostekker
  • Op de camping zijn diverse watertappunten aanwezig met drinkwater
  • Voor de kampeerauto's is er een speciale voorziening waar men water kan tanken en lozen
  • De WIFI instalatie is vernieuwd in 2021 en sinsdien van zeer goede kwaliteit, alleen binnen sommige campers/caravans kan het bereik nog matig zijn.
  • Uitstort voor vuil water en afvoer voor chemisch toilet zijn vrij te gebruiken
  • In de receptie hangt een telefoonoplader zodat u deze op een veilige manier kunt opladen, ook als u zelf geen stroomaansluiting heeft of uw oplader bent vergeten

In de receptie staan een grote wasmachine en droger die tegen betaling gebruikt kan worden. Wasmiddel kunt u zelf toevoegen. In de brasserie zijn waspods te verkrijgen.


Camping Grensheuvel heeft GEEN eigen zwembad. Als gast mag u echter gratis gebruik maken van ons zwembad op de locatie in België (8 km verderop).

Het zwembad (sinds 2016) ligt aan de voorzijde van de camping bij het terras en is geopend gedurende de maanden juni t/m september. 
Het zwembad is verwarmd. Het water van het nieuwe zwembad wordt verwarmd zodat de watertemperatuur minimaal 22 graden is als het zwembad open is.
Het zwembad is gratis toegankelijk voor campinggasten. Eigen drank en etenswaren zijn niet toegestaan bij het zwembad.


Voor het huren van fietsen werken wij samen met een tweetal bedrijven in de streek. Indien u dat vooraf aangeeft brengen zij de fietsen ter plaatse. Kijk voor meer informatie op:

www.ebikestogo.be 

www.pinckersfietsenverhuur.be 

http://www.fietsshopheuvelland.nl/